Levering:

Normalt har du varene på postkontoret 1-4 dager fra vi har mottatt din bestilling. Vi er som regel på postkontoret å leverer pakker 2-3 ganger i uken. Ved hektiske perioder/ferier kan lengre leveringstid forekomme. Postkontoret gir deg beskjed når pakken din kan hentes. Vi sender bare med Posten/Bring og leveransetiden er 2-7 dager utenom helligdager og juletider. Ta kontakt med posten om du har spørsmål hvor pakken din er. 

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene. For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du bli belastet med et gebyr på kr 199,- Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten.

Sending:

Om varer som bestilles som pakke i postkassen ikke kan pakkes godt nok i standar eskene som går i postkasse så pakker vi de om og sender som pakke til hentested for å minske risikoen for skade på varene. Følg med hvor pakken din befinner seg i posten appen.

 

OBS: Pakker med høy verdi anbefaler vi og sende med pakke til hentested og IKKE pakke i postkassen! Det er mye tyveri fra postkasser og vi anbefaler at du sender til hentested, da vi ikke står ansvarlig for pakken hvis den blir stjålet. Pakker i postkassen er ikke forsikret, dvs hvis pakken din blir borte etter den er levert og sendt fra oss, så er det ingen erestatningskrav. Alle pakker til hentested er forsikret.


Retur:

Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand. Sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket, ikke fest tape og adresselapp direkte på originalemballasjen. Merk deg at returporto betales av deg som kunde. Vi henter ikke ut pakker som sendes til oss som oppkrav.

Retur kan sendes til:

Vel Unt Tveit
Jorundvegen 71
4270 Åkrehamn


Betaling:

Hos oss kan du betale med bankkort, kredittkort, Klarna eller Vipps.

 

Priser:

Vi har har alltid fri frakt over 800,- 
Pakke i postkasse har fast pris på 59,-  
Pakke til hentested koster 99,-

 
Kunder på Svalbard:

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .